Slavíme 5. neděli velikonoční

Dnes odpoledne můžete využít nabídku májového koncertu klasických duchovních písní, který se koná od 15 hodin v kostele sv. Kateřiny ve Vilémově. Pokud by vám to nevyšlo, není třeba věšet hlavu. Další kvalitní koncert duchovní hudby se koná už ve středu večer ve slavnostním sále olomoucké nemocnice na Hradisku. Podrobnosti k oběma akcím jsou vyvěšeny na plakátech.

Pokračuje mariánský měsíc květen. Májová pobožnost bude dnes vpodvečer v Senici v 18 hodin a v Seničce v 18:30. Děkuji zejména rodičům, kteří učí lásce k Matce Boží své děti.

Tento týden proběhne o víkendu v obvyklou dobu další schůzka ministrantů (sobota v 8:30), společenství manželů s dětmi (sobota 16:00) i pravidelné setkání biřmovanců (pátek 19:00 nebo neděle 9:00).

Ve spolupráci s kulturním výborem Obecního úřadu v Senici na Hané pořádá naše farnost oslavu Dne matek, která se bude konat příští neděli od 14 hodin. Tato událost je milou příležitostí k setkání všech maminek a babiček, které tímto mezi nás zvu jak jménem svým a naší pastorační rady, tak jménem vystupujících dětí.

Členy pastorační rady žádám, aby si pod kůrem vyzvedli pozvánku s programem příštího jednání.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava čas/místo úmysl mše svaté
ne 6.5. 5. neděle velikonoční 8:00 Senice za + Stanislava Štafu, jeho + rodiče, + dceru Annu, snachu a za dar zdraví pro * rodinu
po 7.5.
út 8.5. Památka P. Marie, Prostřednice všech milostí 8:00 Senice za obrácení p. Jaroslava z náboženské společnosti Slovo života (KM)
st 9.5. 18:00 Senice za + Stanislava Polise a za živou rodinu
čt 10.5. 18:00 Senička za živou a + rodinu Hrachovinovu a Kubíčkovu
11.5. 18:00 Senice za + Anežku Gargelovu, jejího + manžela a za dar zdraví a víry pro živou rodinu
so 12.5.
ne 13.5. 6. neděle velikonoční 8:00 Senice za farníky