Slavíme 14. neděli v mezidobí

Na základě žádosti z posledních dnů farnost nabízí všem zájemcům příští neděli žehnání jejich automobilů. Tímto obřadem vyprošuje církev posádce vozu mnoho bezpečných kilometrů a při tom zároveň připomíná morální povinnosti zodpovědného účastníka silničního provozu. Obřad se bude konat po mši svaté venku před kostelem.

 

Sbírka příští neděle je určena na varhany. Prosíme vás v této záležitosti opět o velkorysost. Když se všichni společně zapojíme, např. darem 200,- Kč, bude to na výsledku sbírky poznat. Těm, kdo rádi dávají ještě více, ze srdce děkujeme, neboť mají zvláštní podíl na tom, že se vývoj shromažďování finančních prostředků na opravu varhan vyvíjí zatím příznivě.

 

Dvě stě korun je také částka, kterou budou nutně potřebovat na ubytování cyklisté, kteří se s otcem Tomášem po hodech vydají na farní putování mladých do Jeseníků. Doprava vlakem tam i zpět bude zdarma. Na společné jídlo uvítáme dobrovolný příspěvek, který může být jak finanční, tak zeleninový či buchtový. Kdo z vás už ví, že by jel, dejte, prosíme, na faru co nejdříve vědět kvůli ubytování.

 

Bohatý program Katolické charismatické konference na biblické téma: „Máme proč se veselit a radovat,“ najdete před kostelem na vývěsce. Akce se koná v areálu brněnského výstaviště tento týden, od středy do neděle.

 

Hodová mše svatá se u nás bude konat v neděli 22. července v 10 hodin.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava čas místo úmysl mše svaté
ne 8.7. 14. neděle v mezidobí 8:00 Senice na úmysl dárce
po 9.7.
út 10.7.
st 11.7. Svátek sv. Benedikta
čt 12.7.
13.7.
so 14.7. Bl. Hroznaty
ne 15.7. 15. neděle v mezidobí 8:00 Senice na poděkování za 70 let života