Slavíme 29. neděli v mezidobí

Dnes odpoledne se ve Vilémově koná koncert nově vzniklé dětské scholy, kterou přijdou podpořit i zkušené maminky zpívající pod jménem Talitha. Začátek vystoupení je ve 14 hodin.

 

Diakonie Broumov ve spolupráci s městysem Náměšť na Hané, organizují od pondělí do středy charitativní sbírku použitého oblečení. Více informací najdete na vývěsce.

 

Poslední katecheze pro dospělé z cyklu Dary Ducha Svatého bude na faře tento pátek v 19 hodin. Je jenom smutné, že během Roku biřmování neprojevili naši farníci větší snahu se duchovně vzdělávat. Kdyby současně neprobíhala i příprava biřmovanců, asi by cyklus přednášek  pro malý zájem posluchačů ke svému konci nedospěl. Tato výtka pochopitelně neplatí pro ty, kdo se katechezí alespoň někdy účastnili, nebo se pravidelně vzdělávají ve víře jiným způsobem.

 

Příští měsíc plánuje otec Tomáš pozvat na katechezi vzácného hosta – P. Bedřicha Horáka z Horní Moštěnice – který je odborníkem na biblistiku.

 

Pobožnost za zemřelé na hřbitově se bude konat stejně jako loni, tj. v neděli po Dušičkách ve 14 hodin. Mimořádný zpovědní den uspořádáme příští neděli odpoledne. Společně s otcem Norbertem budeme zpovídat v Senici od 14 hodin a v Náměšti od 15 hodin.

 

 Nezapomeňte prosím na probíhající anketu o tom, jak se vám líbí myšlenka farního putování do Choliny. Stačí když vzadu na stolku vyberete lísteček s předtištěnou odpovědí a vhodíte ho do pokladničky na peníze za kalendáře. Děkuji každému, kdo na otázku odpoví.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava čas místo úmysl mše svaté / poznámky
ne 21.10. 29. neděle v mezidobí 8:00 Senice za farníky
10:00 Olomouc za skauty a skautky, aby žili jako Boží přátelé
po 22.10. Bl. Jana Pavla II. 18:00 Senička na úmysl dárce
út 23.10.
st 24.10. 18:00 Senice na úmysl dárce
čt 25.10.
26.10. 18:00 Senice za Annu a Jakuba Tichých, živou a + rodinu
so 27.10.
ne 28.10. Slavnost výročí posvěcení kostela (21.10.1860) 8:00 Senice za živou a + rodinu Sekyrovu a Dudkovu, zvláště za + rodiče a prarodiče
14:00 Senice mimořádný zpovědní den
(od 15:00 pokračuje v Náměšti n.H)