Slavíme svátek Zjevení Páně

Modlitba večerních chval se bude ve středu na faře konat jako obvykle, přestože mše svaté v kostele budou obnoveny až v pátek. Začátek nešpor je v 18:45.

 

Na večerní chvály zve otec Tomáš zejména členy ekonomické rady, která bude mít následně své první letošní zasedání. Na programu je především zpráva o dokončené inventuře a informace o vývoji akce varhany.  Dále probereme plán mimořádných sbírek a stanovíme si priority ve výdajové části rozpočtu.

 

Podrobná zpráva o hospodaření farnosti za rok 2012 bude všem k dispozici začátkem února.

 

Příprava biřmovanců proběhne v pátek a v neděli jako obvykle.

 

Před několika dny k sobě Pán povolal paní Ludmilu Grecmanovou z náměstí. Její pohřeb proběhne v sobotu 12. ledna ve 14 hodin. Věčné odpočinutí …

 

V neděli budeme při mši svaté vítat do našeho společenství nový přírůstek. Svátost křtu přijme během mše svaté Zuzanka Tichá ze Senice. Dobrořečme Pánu.

 

Dětem připomínáme uzávěrku soutěže z Farního listu, která bude už příští neděli. Nyní po mši svaté se na faře koná další kolo přípravy na první svaté přijímání.

 

V tomto týdnu nás čeká volba nového prezidenta. Na tak důležitou událost by si měl každý dospělý křesťan vyhradit dostatek času a zajistit si dostatek informací pro odpovědnou volbu. U čtyř z devíti kandidátů nyní pociťuje otec Tomáš naléhavou potřebu volat k nebesům: „Ode všeho zlého, vysvoboď nás Pane.“ Můžete se pokusit odhadnout, kteří to jsou.

 

Tříkrálový koncert začíná dnes odpoledne v 16 hodin. Jste srdečně zváni.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava místo čas úmysl mše svaté / poznámky
ne 6.1. Slavnost Zjevení Páně Senice 08:00 za + Josefa Svozila, manželku a za živou a + rodinu Svozilovu a Palánkovu
po 7.1.
út 8.1.
st 9.1. Senice 18:45 večerní chvály (na faře)
čt 10.1.
11.1. Senice 18:00 na úmysl dárce
so 12.1. Senice 14:00 mše sv. a pohřební obřady za + Ludmilu Grecmanovou ze Senice na Hané
ne 13.1. Svátek křtu Páně Senice 08:00 na poděkování za udělená dobrodiní s prosbou o Dary Ducha Svatého pro celou rodinu