Slavíme svátek Křtu Páně

Setkání členů živého růžence se uskuteční podle plánu dnes, 13. ledna 2013, odpoledne od 16 hodin na faře.

 

Výuka náboženství bude až do konce ledna pokračovat jen pro skupinu žáků 2. a 3. třídy s paní učitelkou Alžbětou. Ostatní žáci budou muset náboženství z různých důvodů na čas oželet. Normální vyučování bude obnoveno hned po pololetních prázdninách.

 

Otec Tomáš prosí ty, kteří měli v posledních dnech zapsány úmysly mší svatých a kvůli  jeho léčení se jich nedočkali, aby si našli náhradní termín. Pokud s tím ale někdo bude mít problém a chtěl by dát odsloužit mši svatou dříve, ať se se otcem osobně domluví.

 

V pátek začíná týden modliteb za jednotu křesťanů. Protože se u nás v této souvislosti nekonají žádné zvláštní ekumenické akce, prosí otec Tomáš alespoň o účast na mši svaté, která je na tento úmysl obětována.

 

Lednová sbírka na varhany se uskuteční příští neděli. Vítězná firma na restaurování nástroje ještě není známa. Druhé kolo výběrového řízení se uzavře na konci ledna. Očekáváme, že toto zdržení bude na konec pro farnost výhodou, protože uchazeči tak mohou ještě snížit nabídkovou cenu.

 

Velká pouť matek ve Šternberku se uskuteční přímo na Hromnice, tedy v sobotu 2. února. Snad se případné reprezentantky naší farnosti dokáží domluvit a nabídnout si volná místa v autě. Bližší informace o programu a přihláškách jsou vyvěšeny.

 

Poslední šanci zapojit se do vánoční soutěže z Farního listu mají děti dnes.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava místo čas úmysl mše svaté / poznámky
ne 13.1. Svátek křtu Páně Senice 08:00 na poděkování za udělená dobrodiní s prosbou o Dary Ducha Svatého pro celou rodinu
po 14.1.
út 15.1. Senice 18:00 za + Ambrože a Margitu Koutných
18:45 večerní chvály (na faře)
st 16.1.
čt 17.1. sv. Antonína Velikého Senička 17:30 na úmysl dárce
18.1. Panny Marie, Matky jednoty křesťanů Senice 18:00 za jednotu křesťanů
so 19.1.
ne 20.1. 2. neděle v mezidobí Senice 08:00 za farníky