Slavíme 2. neděli v mezidobí

Rozebrání varhan kvůli opravě plánujeme hned po Velikonocích. Kdybyste měli možnost prohlédnout si vnitřek nástroje, asi byste se lekli podobně jako otec Tomáš. Míra poškození píšťal je neuvěřitelná a napadení dvěvěných částí červotočem by se mohlo stát brzy likvidační. K opravě tedy přistupujeme doslova v hodině dvanácté.

 

Bohoslužby se tento týden ve všední dny nekonají z důvodu duchovních cvičení faráře u trapistů v Novém Dvoře. Neodkladné záležitosti vyřídíte na faře v Nákle. Pokud vytočíte telefonní číslo naší farní kanceláře, budete na zastupujícího otce Ondřeje automaticky přesměrováni. Můžete si tedy uložit číslo 733 741 607.

 

Druhé kolo volby Prezidenta republiky se koná v pátek a sobotu. V těchto volbách rozhodně nejde o souboj stran pravice s levicí, i když se to tak někteří snaží od začátku mylně prezentovat. Neváhejte proto podpořit toho kandidáta, který Vás přesvědčil, nebo ještě přesvědčí, svými osobními postoji a názory.

 

Plánované termíny konání pastorační a ekonomické rady se musí posunout. Informace najdete na farním webu v pravém sloupci pod názvem očekávané události.

 

Vítězem vánoční soutěže dětí z Farního listu se stal Metoděj Koupil. Blahopřejeme.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava místo čas úmysl mše svaté / poznámky
ne 20.1. 2. neděle v mezidobí Senice 08:00 za farníky
po 21.1. sv. Anežky Římské
   
út 22.1.  
 
st 23.1.  
   
čt 24.1. sv. Františka Saleského
   
25.1. Svátek Obrácení sv. Pavla
   
so 26.1. sv. Timoteje a Tita
   
ne 27.1. 3. neděle v mezidobí Senice 08:00 za + Jaroslava Henčla
zastupuje P. Jan Szkandera