Slavíme 18. neděli v mezidobí

Tradiční pouť k Panně Marii na Svaté Vodě se koná dnes odpoledne. Mše svatá u kapličky začne v 15 hodin. Ve 14:30 je na Famkách možné připojit se k průvodu a jít alespoň kousek cesty společně. Všichni poutníci jsou po bohoslužbě zváni k malému občerstvení pod širým nebem.

 

Cyklovýlet mládeže – plánovaný původně na tento týden se – jak už většinou víte – z organizačních důvodů odkládá na příští rok.

 

Povídání o bohatých a zajímavých zkušenostech z účasti na Světových dnech mládeže v Brazílii si necháme na konec prázdnin. Jednak je třeba nechat dojmy trochu uležet a jednak bychom se o prázdninách těžko sešli.

 

Pracovní schůzka ekonomické rady se uskuteční ve středu večer od 19 hodin na faře. Na programu bude seznámení s aktuální finanční situací farnosti a přehled úkolů, které jsou před námi do konce roku 2013.

 

Římskokatolická farnost v Luké se těší na slavnost posvěcení nového oltáře a oficiální otevření opraveného kostela sv. Jana Křtitele. Bohoslužba vedená otcem arcibiskupem začíná v 11 hodin. Další podrobnosti k programu najdete – v případě zájmu – na vývěsce.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava místo čas úmysl mše svaté / poznámky
ne 4.8. 18. neděle v mezidobí Senice 08:00 na úmysl dárce
po 5.8.
út 6.8. Svátek Proměnění Páně
st 7.8. Senice 18:00 za příhodné počasí a blahodárný déšť
18:40 večerní chvály (kostel)
čt 8.8. sv. Dominik Senička 18:00 na daný úmysl
9.8. Svátek sv. Terezie Benedikty od Kříže Senice 18:00 za + Marii Dostálovu a manžela, za dar zdraví a Boží požehnání pro celou rodinu
so 10.8. Svátek sv. Vavřince Senice 08:00
ne 11.8. 19. neděle v mezidobí Senice 08:00 za farníky