Slavíme neděli Ježíše Krista Krále

Na společné vyrábění adventních věnců zveme rodiny s dětmi, skauty i všechny ostatní zájemce. Přijít můžete na faru v sobotu ráno už na snídani, která bude následovat hned po mši svaté. S sebou si vezměte základ na věnec, čtyři svíčky a případně nějaké ozdůbky. Vše ostatní bude připraveno.

 

Obecní úřad v Seničce pořádá adventní zpívání u kaple s rozsvěcováním stromu. Koná se v sobotu odpoledne od 16 hodin. Pozvání dostala i naše schola, které tímto děkuji za ochotu vystoupit na veřejnosti s křesťanskými písněmi. Příležitost k modlitbě večerních chval bude v Seničce obdobně jako loni od 17 hodin.

 

Příští neděli se bude konat poslední letošní dětská mše. Příprava ke svátostem pak bude pokračovat druhým setkáním bezprostředně po mši svaté na faře.

 

Lucerničky na roráty jsou vyprodány, ale počítáme ještě s odstaráním několika kusů ve druhé várce. Kdo z vás by si chtěl lucerničku rezervovat, ať to po mši svaté nahlásí v sákristii.

 

Mikulášská nadílka v kostele nebude letos spojena se mší svatou, ale jen s bohoslužbou slova. Rodiče, kteří chtějí přispět na balíčky pro děti, mohou využít košík, který bude na stolku k dispozici za týden.

 

Návštěvy nemocných mají ještě čas. Už teď ale prosím o pomoc s vyhledáváním těch věřících, kteří se s velkou pravděpodobností nedostanou na svátky do kostela a mají zájem přijmout Ježíše ve svátostech.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava čas místo úmysl mše svaté / poznámky
ne 25.11. Slavnost Ježíše Krista Krále 08:00 Senice za farníky
po mši sv. obnova zasvěcení lidstva Nejsvětějšímu Srdci Ježíšovu
po 26.11.
út 27.11.
st 28.11. 18:00 Senice za živou a + rodinu Pavlíčkovu a Husičkovu
18:45 fara večerní chvály
čt 29.11. 17:30 Senička za + rodiče, prarodiče a duše v očistci
30.11. Svátek sv. Ondřeje 16:30 Náměšť na úmysl dárce
17:30 Náměšť Adventní cesta
so 1.12. 8:00 Senice ke cti P. Marie s prosbou o dar obrácení obyvatel naší farnosti
16:00 Senička Zpívání u kaple
17:00 Senička večerní chvály (poprvé v adventu)
ne 2.12. 1. neděle adventní 08:00 Senice za + Irenu Němcovou žehnání adventních věnců