Slavíme 20. neděli v mezidobí

Příští neděli po mši svaté zahájíme přípravu na volby do pastorační rady farnosti vysvětlením pravidel pro navrhování kandidátů. Pokračujme v tiché osobní modlitbě za Boží vedení v této důležité záležitosti.

 

Za týden oslavíme bohoslužbu s díkůvzdáním za úrodu. Prosím, vyřiďte pozvání pana faráře svým známým, kteří pracují v zemědělství. Platí to samozřejmě i pro ty, kdo do kostela chodí málo nebo vůbec, ale přesto si nějak uvědomují, že bez přízně z nebe jim práce nepůjde. Otec Tomáš děkuje za spolupráci.

 

Poutní slavnost u sv. Bartoloměje v Bohuslavicích se koná příští neděli. Bližší informace najdete na plakátě před kostelem.

 

Adorační den farnosti bude uspořádám trochu jinak, než tomu bývalo v minulých letech zvykem. Protože budeme mít zároveň hody v Seničce, začne adorace ve 14 hodin v kapli. Ve farním kostele zahájíme v 15:30. Každou hodinu se budou podle rozpisu střídat příležitosti ke společné modlitbě zaměřené na určitou skupinu věřících. Mezitím bude 30 minut ticha k osobní modlitbě. Otec Tomáš předem děkuje jak těm, kdo pomohou s vedením některé společné modlitby, tak i těm, kdo si na ni udělají čas.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava místo čas úmysl mše svaté / poznámky
ne 18.8. 20. neděle v mezidobí sbírka na kanalizační přípojku k faře Senice 08:00 za + Stanislava Štafu, jeho + sestru Annu, švagrovou Jarmilu a za dar zdraví a víry pro živou rodinu
po 19.8.
út 20.8. sv. Bernarda
st 21.8. sv. Pia X. Senice 18:00 na úmysl dárce
18:40 večerní chvály v kostele
čt 22.8. Panny Marie Královny Senička 18:00 na úmysl dárce
23.8. Senice 18:00 za + rodiče Grézlovy a Heroudkovy a za dar zdraví a boží ochranu pro živé rodiny
so 24.8. Svátek sv. Bartoloměje
ne 25.8. 21. neděle v mezidobí Senice 08:00 na poděkování za úrodu s prosbou o dar moudrosti pro zemědělce