Slavíme 24. neděli v mezidobí

Už jen třikrát se do konce roku na faře sejdeme při katechezích pro dospělé věnovaných učení 2. vatikánského koncilu. Tento pátek večer po mši svaté se zaměříme na dokumenty o apoštolátu laiků a o misijním poslání církve. Katecheze jsou tady pro vás, tak neváhejte a přijďte se vzdělávat.

 

Druhé kolo povídání o Riu můžete navštívit už tuto sobotu v Prostějově. V hlavním kostele Povýšení sv. Kříže budeme slavit mši svatou v 17 hodin a po ní se opět rozpovídáme o bohatých zkušenostech ze setkání mládeže.

 

Dnes je poslední den k odevzdávání návrhů kandidátů do voleb nové PR. Pokud jste na to zapomněli, můžete svoje kandidátní listiny ještě do dnešní půlnoci hodit do poštovní schránky na faře. Seznamy kandidátů budou zpracovány do příští neděle volební komisí ve složení manželé Karel a Anna Jahodovi a paní Františka Brzobohatá.

 

Schůzka ministrantů je na faře bezprostředně po skončení této mše svaté.

 

Za dva týdny bychom měli opět po roce společně putovat k Panně Marii do Choliny. Věnujte prosím zvýšenou pozornost změnám v pořadu bohoslužeb, které to přinese.

 

Zatím není známo, kdy bude zasedat zastupitelstvo obce Senice, aby rozhodlo o výši svého daru na opravu varhan. Jakmile bude termín zveřejněn, prosí otec Tomáš o rozšíření zprávy tak, abychom se mohli jednání účastnit v co největším počtu. Je to mimořádně důležité. Podruhé už obec žádat nebudeme a každou finanční částku, kterou teď nezískáme od sponzorů, budeme nakonec muset proplatit z vlastních sbírek.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava místo čas úmysl mše svaté / poznámky
ne 15.9. 24. neděle v mezidobí
sbírka na kanalizaci
Senice 08:00 za + Vlastimilu a Ludvíka Němcovy, za jejich rodiče a za živou rodinu
po 16.9. sv. Ludmily
út 17.9.
st 18.9. Senice 18:00 za + Annu Šálkovu a za živou a + rodinu
18:40 večerní chvály (kostel)
čt 19.9. Senička 18:00 na úmysl dárce
20.9. sv. Ondřeje Kim Tae-gõna, Pavla Chõng Hasanga a druhů Senice 17:30 tichá adorace
18:00 na úmysl dárce
so 21.9. Svátek sv. Matouše
ne 22.9. 25. neděle v mezidobí Senice 08:00 za + Vlastimilu Skopalovu a za duše v očistci