Slavíme 3. adventní neděli

Prosíme o pomoc při velkém úklidu kostela a fary. Sejdeme se toto úterý odpoledne v 16 hodin. Pokud vám hodina úplně nevyhovuje a chtěli byste přijít o něco později, domluvte se s Vendulou Koupilovou.

 

Pozor na neobvyklé časy bohoslužeb v pátek a v sobotu – mše svatá ráno v 7:30.

 

V sobotu se ranní roráty o hodinu posunují kvůli dětem, aby mohli snadno přijít do kostela alespoň jednou za advent ve větším počtu. Po bohoslužbě jsou zváni i s rodiči na faru na snídani.

 

Prosincová adorace za misie se vám ve farním kostele otvírá v pátek od 20:30. Přijít může každý, kdo má rád spontánní modlitby, zpěvy s kytarou a chvíle ticha před Nejsvětější svátostí.

 

Mimořádnou příležitost k předvánoční svaté zpovědi budete mít v sobotu. Časy jsou stejné jako každý rok a najdete je buď na vývěsce, nebo na farním webu.

 

Ministrantská schůzka bude pod vedením Pepy Rozsypala příští neděli po mši svaté.

 

Děti dnes dostávají z košíčku třetí úkol s nápadem, komu by během týdne mohly udělat radost. Zároveň nás přitom vyzdobí třetí díl adventního kruhu před oltářem.

 

Předvánoční jarmark začíná na náměstí v 15 hodin. Nepřidávejme se k těm, kdo bezdůvodně zůstávájí zalezlí u domácího krbu a vyjděme mezi lidi. Kromě koled a divadla v podání školních dětí, si dnes na stáncích můžete zakoupit drobné pozornosti a také shlédnout překrásnou výstavu perníků na farním sále.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická oslava místo čas úmysl mše svaté / poznámky
ne 15.12. 3. neděle adventní Senice 08:00 za + Annu Pavelkovou, manžela, rodiče a sourozence z obou stran s prosbou o dar víry a zdraví pro celou živou rodinu
po 16.12. Senice 06:30 za farníky
út 17.12.
st 18.12. Senice 18:00 za živou a + rodinu Pavlíčkovu a Husičkovu
čt 19.12. Senička 06:30 za farníky
20.12. Senice 07:30 za dar zdraví pro nemocné rodiče
so 21.12. Senice 07:30 za farnky
ne 22.12. 4. neděle adventní Senice 08:00 za + Stanislava Štafu, + rodiče z obou stran a za dar zdraví a víry pro živou rodinu