Slavíme Seslání Ducha Svatého

Děkuji všem, kdo při dnešní bohoslužbě přednesli Bohu s plnou vážností souhlas s obnovou svých biřmovacích závazků. Kéž vás Duch Svatý posiluje ve zkouškách, pomáhá budovat přátelství s Kristem, naplňuje vaše srdce láskou, vírou a božskou nadějí, uděluje potřebné dary a učiní si z vás ochotné nástroje, připravené k šíření radostné zvěsti evangelia.

Zakončení mariánského měsíce května proběhne za příhodného počasí ve středu u sochy Matky Boží v Hliníkách. Program bude stejný jako v kostele (růženec, mše svatá, májová pobožnost). Prosím o hojnou účast.

Součástí programu Noci kostelů bude v pátek i adorace mládeže, která proběhne výjimečně ve farním kostele a bude přístupná všem zájemcům bez ohledu na věk. Pravidelný tichý výstav se tentokrát před ani po mši svaté nekoná.

POZOR ZMĚNA: Návštěvy nemocných proběhnou tento týden v Senici už ve čtvrtek odpoledne. Do Seničky přijedu sice v pátek, ale o něco později, než bývá zvykem.

Příští neděli končí možnost přihlásit se na pouť mužů do Kroměříže. Zároveň začneme do kalendáře zapisovat úmysly mší svatých na druhé pololetí.

 

POŘAD BOHOSLUŽEB V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU

den liturgická
oslava
čas místo úmysl mše svaté
ne 27.5. Slavnost Seslání Ducha Svatého 8:00 Senice za + Bohuslava a Marii Rozsypalovy a jejich + syna
po 28.5.
út 29.5.
st 30.5. sv. Zdislavy 18:00 Hliníky za + Vladimíra Pytlíčka a za dar zdraví pro celou rodinu
čt 31.5. Svátek Navštívení Panny Marie 18:00 Senička za + manžela a pro celou rodinu z obou stran
1.6. sv. Justina 18:00 Senice na úmysl dárce
so 2.6. 8:00 Senice ke cti Panny Marie s prosbou o obrácení obyvatel naší farnosti
10:30 Senice svatební mše (Straka-Špundová)
ne 3.6. Slavnost Nejsvětější Trojice 8:00 Senice za  farníky